Gnällig liten fröken | Mamma åt snöflingan Eira
ahminne

Mamma åt snöflingan Eira

Annons

Gnällig liten fröken

Nu ligger jag i sängen med Tyke snusandes i mitt öra. Han ligger bokstavligen med nosen i mitt öra och gosar. Han trampar i håret bakom örat. Han har gjort så sedan han var kattunge. Min älskade Tyke 

   
 
Eira har vart gnällig idag. Jag tror det är tänder på gång, men det har jag trott sedan hon var 3,5 månad. Hon är ledsen, har ingen matlust, dreglar som en hund, tuggar på allt (speciellt vänstra sidan av munnen) och hon blir mindre gnällig efter hon fått tandsprickningssalva. 

Hon sov 2 långa stunder idag på förmiddagen/lunch men det fick jag igen på eftermiddagen. Lunchpasset vaknade hon från vid strax innan 13 efter ha sovit en timme och sov sedan igen vid 15, men i 10 minuter! Från klockan 17 har hon vart otroligt grining och när hon inte ville somna vid 17, så har jag hållt henne vaken. Om hon somnat då hade natten inte vart kul. Vid kvart i sju somnade hon efter många om och men. 

Idag har hon och jag busat. Vi har lekt med alla leksaker, byggt koja och kollat på youtube. Det bästa som finns just nu är kanalen Busigt lärande, speciellt apan. Hon började gråta när apan sjungit klart ABC-låten och jag fick sätta på låten igen innan hon blev glad. Älskade unge. 

   
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ahminne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats